Incest

Af Pige på 13 år

Hey er det normalt at min storebror og far næsten dagligt hver for sig boller mig uden kondom fordi de siger at jeg er beskidt og godt kan lide at min far og storebror får udløsning i min tissekone men synes det klamt og nogengange kan de os finde på og kommer ind på mit værelse lige efter de på skift har bollet og fyldt min tissekone med far og storebror sperm og sige at nu skulle jeg bolles og have fyldt min lille numse op med sperm også skiftes de til at holde mig fast på maven i sengen imens først far bolle min meget stramme numse meget hårdt det gjorde ondt også sperm han i numsen byttede med storebror imens min numse var godt øm også nærmest kneppet ham min lille numse vildt og hurtigt så min seng knirkede imens han sagde elsker en lille pige numse åhh eller små pige numser også fik han kæmpe udløsning meget dybt i nærheden numsen ????


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål.

Det er ulovligt for forældre at have sex med deres børn. Det kaldes incest og er strafbart. Det vil altså sige, at din far gør noget ulovligt ved at have sex med dig. Derfor er det også meget vigtigt, at det stopper.

Vi vil derfor råde dig til at søge hjælp hos en voksen, du stoler på, som kan hjælpe dig ud af den situation, du er i. Du er et barn, og det er ikke dit ansvar at klare det selv, og derfor skal du have hjælp til at få det stoppet. Det kan være fra et andet familiemedlem, en ven eller venindes forældre eller måske en lærer, du godt kan lide.

Det vigtigste er, at du får fortalt, hvad der foregår. Hvis det er for svært at sige selv, kan du også vise den voksne dit brev til os og vores svar til dig. 

Vi håber, det var svar på dit spørgsmål, og hvis ikke skal du endelig skrive igen. Du kan også chatte eller ringe til os på tlf. 70202266 hverdage mellem 15.00-19.00. XX99
Gå tilbage til brevkasse