Sex med min far

Af Pige på 15 år

Hej Jeg hedder X jeg er en pige på 14 som en aften kom til at have sex med min fa det var egenligt ret dejligt men er bare bange for at min far siger det til mig mor men jeg vil gerne gøre det mete


Svar
Hej, 

Det du beskriver er faktisk ulovligt, for din far må ikke have sex med dig. Når det er en forældre, der laver seksuelle ting med deres børn, så kalder man det incest og det kan give rigtig svære senfølger, hvis man har været udsat for incest. Forældre skal være med man stoler allermest på og de skal ikke skade eller have sex med deres børn.

Man kan god føle, at det er rart når det sker, fordi kroppen mærke en god berøring. Desværre kan det senere hen give ar i sjælen og mange reagere først mange år efter, at de har været udsat for incest. Det kan også i situationen være svært at sige nej og sige fra over for sin far, fordi man er vant til, at det er ham der bestemmer. Man kan derfor nemt blive påvirke til at gøre ting, som man egentlig ikke har lyst til.

Det er vigtigt at du snakker med nogle om det der er sket. Det kan enden være din mor eller en anden voksen du stoler på. Du kan også ringe til BørneTelefonen ved at klikke herDe er rigtig gode til at snakke med børn, der har prøvet det samme som dig.

Vi håber, det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at skrive herind igen. Ellers kan du ringe eller chatte med os på alle hverdage kl.15-19. Telefonnummeret er 70 20 22 81. Hilsner fra Sexlinien, XX107
Gå tilbage til brevkasse