For stor aldersforskel?

Af Dreng på 15 år

Er der et for stort aldersforskel, hvis drengen er 17 og pigen 15 til at have et forhold. Det jeg mener med for stort aldersforskel er at en dreng på 17 måske snart flytter hjemme fra og pigen på 15, der stadig bor hos sine forældre?


Svar
Hej med dig. 

Det er et lidt svært spørgsmål at svare på. Det er ikke noget ulovligt ved, at en på 17 år er kæreste med en på 15 år, så i den forstand er der ikke for stor aldersforskel. Der kan godt være stor forskel på, hvor moden man er, og hvor i sit liv man er. Hvis den ældre er meget mere moden end den yngre, så kan der muligvis være en ulige magtbalance, hvor den ældre kommer til at bestemme mere. Det kan man prøve at være opmærksom på, fordi man skulle helst føle, at man har lige meget at sige og bestemme i et forhold. Men det er meget afhængig af personerne i forholdet, så man kan ikke lave nogle generelle regler om dette. 

Vi håber, at det var svar nok på dit spørgsmål. Hvis du er i tvivl om noget eller har flere spørgsmål, så er du velkommen til at tage fat i Privatsnaks rådgivning, hvor du kan ringe ind på 7020 2281 eller chatte på privatsnak.dk. Rådgivningen har åbent alle hverdage mellem 15.00-19.00. 

XX102
 
Gå tilbage til brevkasse