Diller og gennemsnitspik

Af Dreng på 15 år

Hej jeg har en diller på lidt over 11 cm, jeg synes at den er lidt lille i forhold til mine venners og de snakker nogle gange om at gennemsnitspik også er vildt småt :(


Svar
Hej,

Alle kroppe ser forskellige ud - det gælder også størrelsen på ens penis. Det er helt almindeligt at sammenligne sig med andre, men det gør sjældent noget godt. Pikke kan nemlig se meget forskellige ud afhængigt af, om de f.eks. er stive eller slappe. For nogle vokser pikken meget under en erektion, mens den for andre ikke vokser specielt. Når man sammenligner sig selv med andre, kan man også blive snydt af vinklen man ser fra. Når man ser på andres penisser, ser man dem fra en anden vinkel, end når man ser på sin egen. Det kommer an på flere ting. Udover det, er det ikke sikkert at din krop er færdig med at vokse endnu. Det er meget almindeligt, at man i en alder af 15 år stadig udvikler sig.

Heldigvis har størrelsen på ens penis sjældent betydning for ens evne til at have et godt sexliv. Der er mange meninger og holdninger til penisser, men uanset hvad, er der ikke noget der objektivt er bedre end noget andet. Der findes nemlig mange forskellige måder at have sex på, og man kan ofte finde en eller flere former for sex, der er gode for både én selv og den eller dem, man har sex med.

Hvis svaret her har givet anledning til flere spørgsmål eller ting du har behov for at tale om, kan du på hverdage mellem kl 15-19 kontakte vores rådgivere på telefon eller chat.

xx108
Gå tilbage til brevkasse