Er jeg til begge køn?

Af Pige på 13 år

Hej Jeg er en pige på 13 som er begyndt at udviklede mig, men er det normalt at jeg måske er til begge køn, jeg har været forelsket i en pige før, men hun var ikke forelsket i mig, hvad gør jeg?


Svar
Hej,

Dejligt at du skriver. Svaret på dit spørgsmål er: Ja! Det er helt normalt at være til begge køn. Hvis du er til begge køn, så er det bare helt fint - og du skal ikke gøre noget ved det. Din seksualitet er din egen sag og du kan bruge den tid du synes du selv skal have, for at finde ud af mere om din krop og din seksualitet.

Nogle kan godt lide at sige at man er biseksuel, mens at det for nogle andre ikke er så vigtigt hvad det lige hedder. Om man er til piger, til drenge, eller til begge dele er alt sammen lige godt. Hvis du gerne vil komme nærmere hvad du godt kan lide, så kan du prøve at flirte med både med drengene og med pigerne. Du kan starte med at snakke med nogle af dem som du måske godt kan lide og så se om det vækker nogle ting i dig. Bliver du måske ekstra glad? Tænker du ekstra meget på dem og har du hele tiden lyst til at vide hvad de laver?

Hvis du er begyndt at udvikle dig og kan mærke at du for følelser og varme tanker om andre, både piger og drenge, så kan det sagtens være du er til begge køn. Man kan også dele det op i, om man kan forestille sig at kysse med en af det modsatte eller samme køn. Eller måske endda have sex med én. Hvordan havde du det sidst du var forelsket i den pige sidst? For nogle er det en ekstra udfordring, at finde en af samme køn at være sammen med, når man er i en ung alder. I puberteten sker der mange ting med ens krop og ens seksualitet udvikler sig. Det er ikke for alle at det går lige hurtigt. Derfor kan der godt være nogle som måske ikke er klar til de samme ting som en selv. Det kunne måske være tilfældet med den pige som du kendte?

Hvis du har lyst til at snakke mere eller få uddybende forklaringer så er du velkommen til at skrive eller ringe ind til os på Privatsnak. Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 15.00-19.00 og telefon nummeret er: 7020 2281

Venlig hilsen 
Privatsnak

Rådgiver xx106
Gå tilbage til brevkasse