Han vil gerne have sex, jeg er ikke klar

Af Pige på 13 år

Jeg er meget forelsket, jeg savner ham hele tiden, men jeg er tror ik jeg er klar til sex, han vil gerne have sex med mig, gider bare ikke være tør. Skal jeg sige til ham jeg ikke er klar eller skal jeg bare få det overstået?


Svar
Hej! Dejligt at du er forelsket.

Du skriver, at du ikke er klar til sex og derfor vil jeg i mit svar gå ud fra, at du ikke har haft sex før. Det er meget forskelligt, om man gerne vil have den første gang overstået eller om man vil vente til, at man er helt klar. Derfor er vores bedste svar, at du skal mærke efter hvad der føles rigtigt for dig. Sex skal være en ting begge personer har lyst til og derfor kan vi anbefale, at du kun har sex med ham, hvis du også selv har lyst. Du kan læse mere om den første gang her: https://www.sexlinien.dk/emneside-seksuelle-lyster/foerste-gang.

Hvis du er nervøs for, at du kommer til at være tør, er der forskellige ting man kan gøre for at blive våd. En god ting at starte med kan være et langt forspil, hvor I bruger tid på at nusse, kysse og røre ved hinanden, så man kan komme i stemning. Det kan være med til at påvirke, hvor våd man bliver. Man kan også bruge spyt for at gøre det vådt eller have en god glidecreme klar, hvis ikke man føler, at man er våd nok. Nogle gange kan også hjælpe at åbne op og snakke om det med fyren, så man ikke går alene med det.

Har du flere spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til os igen. Du kan også chatte med os eller ringe til os på tlf. 70 20 22 66 på hverdage mellem kl. 15-19.

XX111
Gå tilbage til brevkasse