Forelsket i efterskolelærer

Af Pige på 15 år

Hej, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, jeg er blevet forelsket i min efterskole lærer på 26, han er en fantastisk lære der snakker med mig om alt fra problemer, sex og matematik. Han er virkelig nærgående, og 100% min type. Han har så mange gode holdninger til livet. Men det noget pis når han er min lærer, hvad skal jeg gøre?


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål.

Forelskelse er ikke noget, man kan styre. Nogen gange bliver man forelsket i folk, som man ikke har lyst til at blive forelsket i. Det kan være rigtig iriterende. For din lærer må ikke indlede et forhold til dig,  da han er din lærer, og er i et autoritetsforhold til dig. Det er ulovligt for ham. 

Det hjælper som regel ikke noget at tvinge følelserne væk. Følelserne kan sammenlignes med en badebold: hvis du bruger alle dine krafter og energi, kan du holde badebolden (følelserne) nede under vandet. Men ligeså snart du giver slip, popper det op med fuldfart på. Men hvis du giver slip på badebolden, lader den være der, vil den langsomt flyde længere og længere væk. Det er ok at have følelserne - og prøv samtidig, at fyld dit liv med andre dejlige ting, som optager dig. Dine venner på efterskolen. En god serie. Eller prøv, at hæng mere ud med nogle af de andre lærere, så du ikke hele tiden bliver mindet om din efterskolelræer, som du er forelsket i.

Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål. Hvis ikke, så kan du skrive ind igen. Du kan også chatte med os eller ringe på 70 20 22 66 alle hverdage mellem 15-19. XX99
Gå tilbage til brevkasse