Tvivl om mine følelser er gengældt

Af Pige på 12 år

hej prevkasse, jeg er en pige på 12 som er MEGA forelsket men jeg tør ikke at sige det til ham, men jeg tror måske også at han kan lide mig fordi at han går hen til mig og siger kram mig, jeg er bare lidt i tvil om mine føelser er genkent. kh den forvirert pige


Svar
Hej, 
 
Det er helt almindeligt at være nervøs for at åbne op og fortælle om sine følelser hvis man er i tvivl om det er gengældt. Det virker dog til, at du allerede har opfanget nogle signaler han sender dig, når han beder dig om at kramme ham – måske du kan prøve at lægge mærke til, om han også sender dig andre signaler som kunne være tegn på, at han har følelser for dig? 
 
Du skriver at du er mega forelsket i ham, og er nervøs for at det ikke er gengældt. Det er dog værd at sige, at han ikke behøver føle på præcis samme måde som dig, for at det kunne blive en succes, at du fortalte ham hvordan du følte. Det kan være, at han stadig er lidt i tvivl, og gerne vil undersøge hans følelser lidt nærmere – måske sammen med dig. Der er selvfølgelig også risiko for, at han ikke har det som du, men i det tilfælde, hvad er der så at miste ved at fortælle ham, at du er forelsket? Om ikke andet, vil det måske kunne give dig noget afklaring. 
 
Hvis svaret her har givet anledning til flere spørgsmål eller ting du har behov for at tale om, kan du på hverdage mellem kl 15-19 kontakte vores rådgivere på telefon eller chat. 

xx108
Gå tilbage til brevkasse