Hvordan spørger jeg hende om hun vil have sex?

Af Dreng på 16 år

Hej jeg har mødt en sød pige og vi har god kemi men jeg ved ikke hvordan jeg skal spøre hende om vi skal ha sex uden det bliver akavet


Svar
Hej, og  tak for dit spørgsmål

Ja, for nogen kan det være akavet at spørge: "hvad så, har du lyst til at have sex med mig?". Det kan sommetider være mere naturligt at snakke med kroppen. Lidt ligesom når du danser med nogen, og du fornemmer, hvilket tempo I skal danse sammen, hvor hårdt/blødt, hurigt/langsomt I skal bevæge jer i. Så... hvordan snakker man så lige med kroppen? 

Ligesom når man skal øve sig i at blive gode dansepartnere, kan det være en god idé at starte blødt og roligt ud med dansetrinene. Næste gang I kysser hinanden, kan du prøve at ae hende et mere intimt sted, som f.eks. låret. Du kan også prøve at kysse hende på halsen, i øreflippen eller sende hende et frækt blik. Læg mærke til, hvordan hun reagerer. Danser hun med dig? Tager hun initiativ til mere, kysser hun f.eks. igen? Smiler hun? Eller bliver hun stiv, akavet og flakker hendes blik? Hvis hun reagerer positivt, kan du tage et større "danseskridt". Du kan f.eks. prøve at tage hånden ind under hendes bluse og nusse hende under tøjet på maven, brystet eller andet. Igen: gå langsomt frem i starten, og læg mærke til, hvordan hun reagerer. Hvis du er i tvivl om hun kan lide det, så spørg hende: føles det rart? Skal jeg blive ved? 

Det kan godt kræve lidt mod at tage initiativ til en dans. Det er okay! Det kan godt være lidt ekstra nervepirrende, spændende og dejligt at skulle få en ny dansepartner. 

Mvh Sexlinien. XX99
Gå tilbage til brevkasse