Ved ikke om jeg er klar til sex med min kæreste

Af Pige på 14 år

Hej. Jeg har en kæreste, jeg er rigtig glad for, men jeg tror gerne snart han vil have sex, men det tror jeg ikke jeg er klar til. Jeg ved heller ikke hvordan man gør det, eller forspillet?


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål,
 
Hvor er det dejligt, at du har en kæreste, som du er glad for. Selvom han er klar til at have sex, så behøver det ikke at betyde, at du er klar endnu. Det er forskelligt hvornår unge begynder at have lyst til sex og der er ikke noget forkert i at have lyst senere end sin kæreste.
 
Sex kan dog være mange ting. Det behøver ikke at være når en dreng får sin pik op i en pige. Sex kan også være at man nusser og kysser hinandens kroppe eller ligger nøgne sammen. Det kan være en god ide starte med den form for sex. På den måde lære I hinandens kroppe og grænser at kende. I kan blive mere trygge ved hinanden og det at være nøgne sammen. Hvis det føles rart og trygt, så kan I prøve at røre ved hinandens kønsdele.
 
Det er det samme man gør, når man har forspil. Forspil er den form for sex man har inden drengen får sin pik eller finger op i pigen. Forspil har man så begge kan blive tændt og føle sig tryg ved at have sex med hinanden. Det er også her piger bliver våd i skeden, så det overhoved er muligt for drengen at trænge op i hende. Hvis ikke hendes skede er våd, så er det svært for drengen at trænge op og det kan gøre ret ondt på pigen.
 
Vi håber, det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at skrive herind igen. Ellers kan du ringe eller chatte med os på alle hverdage kl.15-19. Telefonnummeret er 70 20 22 81.
Hilsner fra Sexlinien, XX107
Gå tilbage til brevkasse