Ondt i maven når jeg har menstruation

Af Pige på 12 år

Hej jeg er en pige på 12 år og jeg har MEGA som i MEGA ondt i maven når jeg har menstruation, vær gang jeg har det bliver jeg nød til at være hjemme i nogle dage fordi det gør så ondt, jeg har prøvet alle mulig slags Panodil men der er ikke nådet det hjælper på smertende. Håber i kan hjælpe


Svar
Hej! Det lyder rigtig ubehageligt, at du får så ondt i maven. Det er der desværre rigtig mange piger og kvinder, som oplever, når de har menstruation!
 
Det kan hjælpe at dyrke motion og bevæge sig, når man har menstruation. Det kan også være rart at ligge med en varmepude på maven.
 
Du kan altid ringe til din læge, som kan hjælpe dig med at finde en god løsning med smertestillende medicin. Det kan være en god idé for dig at tale med en voksen, for eksempel en af dine forældre, som kan hjælpe dig.
 
Du kan læse mere om menstruation her: https://privatsnak.dk/10-12/hvad-spoerger-andre-om/hvornaar-faar-man-menstruation-og-hvad-sker-der
 
Du er velkommen til at kontakte vores telefon- og chatrådgivere alle hverdage kl. 15-19 på 70202281, hvis du har brug for yderligere rådgivning.
 
Hilsen Privatsnak. XX110
Gå tilbage til brevkasse