Fortælle min drengekæreste at jeg er til piger

Af Pige på 16 år

Hej brevkasse jeg er en pige og har en drenge kæreste men jeg tror at jeg er til piger i stedet for hvordan skal jeg fortælle ham det.


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål! Tillykke med at du har opdaget nye ting ved dig selv og din seksualitet. Hvad er det, der gør det svært at sige til din kæreste? Hos os på PrivatSnak er det vigtigt, at man skal kunne udtrykke sin seksualitet på den måde man selv har lyst, og når man selv har lyst. Du behøver altså ikke at fortælle din kæreste noget om dig selv, som du ikke har lyst til, eller føler dig klar til. Det kommer også meget an på hvor tætte I er, og om du stadig gerne vil have ham i dit liv, også selvom du måske skal have en pigekæreste i stedet for. Hvis du håber på at kunne fortsætte et venskab med ham, er det måske værd at sige det til ham? Hvis du ikke tror at det er realistisk, eller du ikke har lyst til at være venner, behøver du måske ikke at fortælle det. Det er umuligt for os at tage valget på dine vegne, men det er nogle tanker, du kan reflektere videre over. 
 
Hvis du gerne vil have en snak med ham, uden at nævne din seksualitet, kan du i stedet fokusere på, hvad der måske er galt i jeres forhold, hvis der altså er noget galt. Føler du, at du ikke er tiltrukket af ham mere? At gnisten er væk? At du ikke har lyst til sex med ham? Hvis ja, kan du fortælle ham det, og så kan I tage et valg om hvad det skal betyde for jeres relation. 
 
Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål! Ellers må du meget gerne skrive til os på chatten, alle hverdage fra 15 til 19. 
 
Bedste hilsner,
Sexlinien
XX114
Gå tilbage til brevkasse