Har tisset i min kæreste

Af Dreng på 28 år

hej jeg vil bare høre om det er farligt der skete noget der er aldrig er sket før.. jeg hyggede med min kæreste og så kom jeg men jeg tissede også op i hende :O det er aldrig sket før og nå ved vi ikke hvad vi skal gøre vi kan ikke finde noget på nette om det.. og vi tænker meget over det pga vi skal måske have et barn for hun har alle de tegn på hun er gravid men vi vil gerne høre om det er farligt hun har vasket sig osv.. men det skete bare lige plusseligt håber i kan svare på det hilsen en tanke fuld fyr


Svar
Hej!
Det lyder meget usandsynligt at du har tisset samtidig med, at du kom oppe i din kæreste. Når man har udløsning, er urinblæren spærret af, og tis kan ikke komme ud. Måske er der kommet mere sperm ud i din udløsning, end du plejer, og i har tænkt, at det var tis? Måske har din kæreste fået en sprøjteorgasme, hvilket også godt kan være i en mængde der kan minde om tis?
Hvis du har yderligere spørgsmål, eller gerne vil have et mere uddybende svar, er du velkommen til at skrive eller ringe ind til os alle hverdage mellem kl. 15-19.
 
Håber, du fik svar på dit spørgsmål.
Hilsen Privatsnak, XX112
Gå tilbage til brevkasse