Jeg har et lille problem

Af Pige på 20 år

Jeg har et lille problem som er at når jeg onanerer så begynder jeg ofte at få ondt i det nederste af maven og pletbløde i alt fra 1-4 dage. Altså det minder lidt om menstruationssmerter dog i mildere grad, men hvis jeg f.eks. har samleje med en fyr så døjer jeg slet ikke med det problem, jeg hverken bløder eller har ondt.. Det er uanset hvor langt jeg er i min cyklus. Hvordan kan det være?


Svar
Hej med dig!
- Og mange tak for dit spørgsmål. 

Okay ja, det kunne lyde som om der sker noget, når du onanerer, som ikke sker, når du har samleje med en fyr. Kan det have noget at gøre med de steder du bliver rørt, eller stimuleret, når du onanerer, som ikke er det samme under samleje? Vi er ikke sikre på, hvordan det kan være, at du får de symptomer, men vi tænker det kunne have noget at gøre med forskellen på, hvad der sker, når du onanerer og når du har samleje. 
Det kunne være en mulighed at tale med en læge eller en gynækolog om det. Så ville I kunne tage en snak om de symptomer du oplever, og hvad de mon kan skyldes, og om det eventuelt kan behandles. 

Vi håber at svaret kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon. 
Vi har åbent alle hverdage fra kl. 15-19.
Hilsen Privatsnak XX109  
Gå tilbage til brevkasse