Jeg har et crush

Af Pige på 14 år

Hej:) Jeg har er crush på en dreng, vi nogen gange sammen men hvis vi snakkede sammen så var det kun en dag, da jeg ikke gad at det altid var mig der skulle skrive først, også var jeg også bange for at for flere følelse for ham og så blev knust. Men nu har han blokeret mig på snap, og jeg ville gerne fortælle/sige noget til ham, men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige. Og så ville jeg også gerne have at han unbloker mig igen da jeg savner at skrive sammen med ham. Hvordan kan jeg det?


Svar
Hej med dig!
- og mange tak for dit spørgsmål.

Okay ja. Det er heller ikke altid lige nemt at vide, hvad der lige virker hvornår, når man har et crush. Du siger at du ikke havde lyst til at skrive først, hver gang. Og det kan vi godt forstå. Det kan være lidt spændende at se, om ens crush selv viser interesse ved at skrive først. Men, det er jo desværre ikke noget man kan vide, om ens crush vil gøre, men man kan jo håbe. Det er også det, der kan gøre det rigtig spændende at flirte, for man ved ikke om ens crush vil flirte igen. Og det kan bare føles så dejligt, når man føler der bliver flirtet tilbage.
- Du kan jo prøve at kontakte dit crush, på et anden måde, end over snap: sms, chat, eller face to face. Du kan også prøve at flirte lidt med nogle andre. Så behøver du ikke kun at sidde og vente på at dit crush svarer. Du kan også prøve at snakke med dine venner/veninder om, hvad de synes, og om hvad de ville gøre, hvis de var dig.

Vi håber at svaret kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon. 
Vi har åbent alle hverdage fra kl. 15-19.
Hilsen Privatsnak XX109  
Gå tilbage til brevkasse