Kan kun trække forhuden tilbage, når jeg er i bad

Af Dreng på 14 år

Hej. Jeg har lidt spørgsmål omkring min tissemands forhud. Det er fordi når jeg er i bad kan jeg sagtens trække min forhud tilbage ud over mit pikhovede, men kun når den er “varmet op” hvis det giver mening. Så jeg har ingen problemer med at trække den tilbage efter jeg har været i bad eller i badet. Men lad os sige at jeg prøve at trække min forhud tilbage om aftenen(hvor jeg ikke er i bad) så er den meget stram og jeg kan faktisk nogle gange ikke engang få den udover mit pikhovede. Så jeg er lidt bange for at jeg sådan en forhudsforsnævring, men jeg vil virkelig gerne undgå at blive omskåret. Bliver ens tissemand ikke ret grim af det? Nå, men jeg håber i kan hjælpe mig. Kh en forvirrede dreng.


Svar
Hej!
Da du stadig er i puberteten, er der mulighed for at din forhud udvider sig af sig selv. Men hvis det generer dig, kan du gå til lægen med det. Hvis din forhud er for stram til, at du kan få den ned over pikhovedet, kan det være en forhudsforsnævring. Gennem lægen kan du få en creme, som du kan smøre på forhuden for at udvide den, hvis lægen vurderer, at det er nødvendigt. Hvis dette ikke hjælper, kan du få tilbudt en operation.
 
Pikken bliver ikke grim af en operation. Man laver et lille snit i forhuden, der muliggør, at den kan udvide sig. Man kan næsten ikke se, at det er blevet gjort.
 
Håber, du fik svar på dit spørgsmål
Hilsen Privatsnak XX112
Gå tilbage til brevkasse