Kan man bruge engangshandsker til at onanere med?

Af Pige på 16 år

Hej brevkasse Jeg vil virkelig gerne onanere med andet en mine fingre, men jeg vil ikke risikere at min mor finder kondomer eller vibratorere. Derfor har jeg ikke købt nogle af delene. Kan man bruge engangshansker eller noget i stedet for kondomer på sine ting?


Svar
Hej og tak for dit gode spørgsmål! 
Først og fremmest så JA! Man kan godt bruge engangshandsker til at onanere med. Forskellen mellem engangshandsker og kondomer er dog, at kondomet automatisk har glidecreme på sig. Det har engangshandsken ikke. Derfor kan det godt føles lidt mere "tørt" end med kondomer. Heldigvis kan skeden lave sin egen glidecreme, kaldet skedesekret. Pikkens glidecreme hedder præsperm. Det sørger for at ting glider nemt dernede, og bliver lavet når man er liderlig.

Det er især vigtigt at have nok glidecreme hvis man gerne vil stikke noget op i numsehullet. Det er fordi man nemt kan få rifter og blive øm i numsehullet, hvis det ikke kan glide nemt nok, og det kan godt være ubehageligt.
Så hvis du føler at det er "tørt" eller at det bliver lidt ubehageligt at bruge engangshandsken, så skift til fingre og prøv at blive mere våd, så det glider nemmere. Du kan også hold en pause og prøve igen lidt senere.
Vi håber, du kan bruge svaret, ellers kan du skrive igen eller ringe eller chatte med en rådgiver på alle hverdage kl. 15-19.
----
Var vi gode nok? Hjælp vores brugerundersøgelse :)

Vi er lige nu i gang med at undersøge, hvordan du der har fået et svar fra os, synes om brevkassen: Var det en god oplevelse? Fik du hjælp, du kunne bruge? Var svaret nemt at læse og at forstå?

Derfor kunne vi godt tænke os at lave et kort telefoninterview med dig, hvis du vil tænke dig at hjælpe os. Det tager maks. 10 minutter og handler ikke om det emne, du har talt med rådgiveren om - kun om din oplevelse med at bruge brevkassen og få vores svar.

Sådan en undersøgelse er med til at sikre, vi gør det godt, når vi rådgiver børn og unge.  Du skal selv ringe op til vores interviewmedarbejder på 30 18 26 19 enten onsdag 12/5, fredag 14/5, mandag 17/5 eller onsdag 19/5 mellem kl. 15-19.

Du er helt anonym og ingen kan se, at det er lige præcis dig der taler med interviewmedarbejderen. Interviewmedarbejderen ved heller ikke, hvad du har spurgt om i brevkassen. Du kan læse mere om undersøgelsen her: https://www.sexlinien.dk/forside-sexlinien/brugerevaluering-2021

Hilsen Sexlinien, XX120 
Gå tilbage til brevkasse