Er det almindeligt at det ene bryst er større end det andet?

Af Pige på 16 år

Hej. Lidt info inden selve spørgsmålet. Jeg har små bryster men ikke så små så jeg ikke kam bruge bh. Men jeg oplevede her for nogle uger siden at jeg vågnede op og så var mit ene bryst størrer end det andet, er det normalt? Jeg har ikke prøvet det før. Jeg har ikke sagt det til nogle fordi jeg ved ikke hvordan jeg skal starte den snak. Men jeg er bare lidt i tvivil for som sagt det er aldrig sket for mig før at jeg vågner op og så er det ene bryst størrer end det andet..


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål

Ja, det er meget almindeligt at det ene bryst er større end det andet. Dine bryster vokser mest fra du er cirka 11-13 år og går i puberteten og indtil du er i starten af 20'erne. Det er derfor almindeligt, at du stadig kan opleve at dine bryster vokser og ændrer sig meget i disse år. 

Dine bryster ændrer sig hele livet. De kan f.eks. vokse, når du tager på, eller blive mindre når du taber dig. Hvis du er gravid, føder og ammer, kan de også ændre sig. Når du bliver ældre, er det også almindeligt, at huden bliver mere slap, og at brysterne hænger mere.

Mvh Privatsnak. XX99
Gå tilbage til brevkasse