Skrabere til barbering

Af Dreng på 14 år

Hej jeg er dreng på 14 år Jeg ville bare spørge om hvordan man køber sin egen skraber til barbering for første gang. Jeg er meget nervøs for at skulle barbere mig (på mine kønsdele) for første gang hvad skal jeg købe og hvor gør jeg det?


Svar
Hej, tak for dit spørgsmål. 

Når man skal barbere sig på sine kønsdele, er det vigtigt at man bruger en ny skraber, så det er godt, du er igang med at undersøge hvordan du gør det. Det korte svar er, at man kan købe skrabere i de fleste supermarkeder. Til at starte med, kan man forsøge sig med engangsskrabere som bør være billigere sammenlignet med en almindelig skraber. 

På Sexlinien har vi en udførlig guide til at intimbarbere sig som du kan følge når du har fået købt skraberne. Guiden finder du her: https://www.sexlinien.dk/emneside-kroppen/intimbarbering

Du skriver også, at du er meget nervøs for at gøre det, og til det er det vigtigt at sige, at du ikke behøver gøre det hvis ikke du føler dig tryg ved det eller ikke har lyst. Man skal ikke gøre det for andres skyld end ens egen. 

Vi håber du kunne bruge svaret. Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at skrive igen eller kontakte en rådgiver på telefon eller chat på hverdage mellem kl. 15-19. 

Hilsen Sexlinien, xx108. 
Gå tilbage til brevkasse