Stresser SÅ meget over hvad vi skal lave sammen

Af Pige på 15 år

hej, jeg kender de her 3 drenge, der rigtig gerne vil være sammen med mig. og jeg vil også rigtig gerne være sammen med dem. tror jeg, og det er nemlig problemet. for jeg vil rigtig gerne være sammen med dem. men jeg kan bare mærke at jeg stresser SÅ meget over hvad vi skal lave, tale om, om de kan lide mig osv osv. jeg har en aftale med den ene om en uge; og jeg er nervøs asf. hvad skal jeg gøre, for at turde bare at være sammen med dem uden at tænke så meget??


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål! 

Det er helt almindeligt at være nervøs og det viser jo også at det betyder meget for dig at give andre et godt indtryk. Du kan spørge dig selv om hvad du ville gøre med din andre venner. Kender du noget sjovt at lave, som du har prøvet før, som du kunne invitere dem ud og prøve igen? Det er også helt okay at sige: "Kan du finde på noget vi skal lave denne gang, så finder jeg på noget næste gang". På den måde kan du finde ud af hvad de godt kan lide at lave - og så lave noget der ligner. 

Angående hvad I skal tale om, så kan man altid starte med at spørge dem om hvad de synes er interessant: Det kunne deres yndlingsserie, eller om de går til noget i deres fritid. Og hvis der er noget som du også synes er fedt, så kan I snakke om det. 

Det er også okay ikke at vide hvad man skal lave samme inden man mødes. Nogle gange er det også helt okay at sige: "Jeg har faktisk ingen planer for hvad vi skal lave - jeg vil bare gerne hygge med dig". I sidste ende handler det jo bare om at have det sjovt sammen. 

Jeg håber at du kunne bruge vores svar til noget. Hvis du har flere spørgsmål, eller vil have uddybet noget af det vi har skrevet, kan du skrive til os i chatten eller ringe på 7020 2281.
XX120
Gå tilbage til brevkasse