Akavet med for stor aldersforskel

Af Pige på 20 år

Jeg har er dilemma. Jeg er med i et fællesskab, hvor man mødes med en masse unge i alderen 20+ og laver forskelllige aktiviteter sammen(både piger og drenge). Jeg har så de seneste lange styk tid, faldet i god snak med den her fyr, som også er med i fællesskabet. Vi er begyndt at hænge ud/ses rimelig meget. Det vi laver er ikke på “venne niveau”, det er lidt mere end det, da vi holder i hånd, er lidt tætte sammen og vi har trods alt set hinanden med ret lidt tøj på. Jeg har på fornemmelsen, at det kan føre til noget mere osv. Han er rigtig sød og vi har det godt sammen/når vi er sammen. Men hvis det nu udvikler sig til mere, hvilket det sikkert gør, da vi nu er som vi er, ville jeg ikke kunne gå i et forhold med ham og det irritere mig rigtigt meget. Jeg er 20 og kan er 28. Derudover er jeg den yngste i min søskende flok, hvor jeg har 3 brødre(25.27.29) og 1 søster(31). Jeg ville aldrig date en på mine søskendes alder for det ville blive mega akavet og sådan aldersforskel, vil jeg aldrig kunne acceptere, da vi udefra det er 2 mega forskellige steder i vores liv. Hvad skal jeg gøre?!!!


Svar
Hej! 

Dejligt, at du har det godt sammen med ham fyren. Det lyder på dit spørgsmål, som om, at I er i en startfase som udvikler sig stille og roligt. Måske er det okay at blive lidt i den fase, og bare gøre, hvad der føles rart og spændende og så lægge det med alderen, og hvad der skal ske med jer i fremtiden, lidt på hylden. Nogle gange kan man godt spolere glæden ved at flirte og date på forhånd, ved at bekymre sig om, hvad der skal ske senere hen.

Du skriver at du aldrig ville kunne acceptere den aldersforskel, der er mellem jer. Hvordan kan det være, at du har den regel? Der er mange, der har forhold til én, der er ældre eller yngre end dem selv, og det kan sagtens fungere. Selvom I måske er forskellige steder nogle steder i livet, er der sikkert også steder, hvor I enes ret godt - ellers ville I sikkert heller ikke komme i samme sociale fællesskab. Med andre ord, kan man være forskellige steder i sit liv på mange områder selvom man er samme alder, eller samme sted i sit liv på mange områder, selvom der er en aldersforskel. Dette kan ovenikøbet bidrage til, at man kan udvikle sig sammen eller blive inspireret af den andens perspektiv.

Hvis du frygter, hvad dine søskende vil sige til det, kan det være du skal tage en snak med dem? Måske har de det på en anden måde, eller har nogle tanker om det, som det ville være rart for dig at høre? Det er også muligt, at de ikke synes, det er en god ide. Spørgsmålet er, om de skal bestemme over det, eller om det er op til dig, hvem du vil date?

En sidste mulighed er også at tale med ham fyren om, hvordan du har det. Det kan være, at han ser det på samme måde, og så kan I jo tale om, hvilken vej jeres relation skal gå.

Håber, du fik svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at ringe eller skrive ind til os på chatten alle hverdage mellem kl. 15-19.
Hilsen Privatsnak, XX112 
Gå tilbage til brevkasse