Slå op

Af Pige på 13 år

Hej jeg er en pige på 13 år som har en kæreste på 17 vi har været kærester i snart et halvt år men jeg føler ik det samme som jeg gjorde for en uge siden jeg føler at jeg er lidt mere til piger end drenge men jeg tør ikke at sige det til ham fordi jeg stadig elsker ham og ik vil såre hans følelser håber i kan hjælpe


Svar
Hej pige på 13 år, 

Tak for dit spørgsmål. Det er aldrig sjovt at slå op - specielt ikke når det er med en person, man stadig holder af og elsker. Jeg kan derfor godt fortså, at du ikke ønsker at såre ham. Men mon ikke det vil såre din kæreste endnu mere, at du bliver med ham, selvom du har lyst til noget andet? Desuden ville det også være at lyve lidt for dig selv og din egen lyst at blive i et forhold, som du ikke har lyst til. 

Du kunne måske fortælle ham, at du stadig elsker ham, men at det ikke er på samme måde som tidligere og derfor vil du gerne stoppe forholdet. Det må man altid. 

Vi håber, du fik svar på dit spørgsmål. Og hvis det har ledt til flere spørgsmål kan du altid ringe eller skrive ind på sexlinien.dk eller ringe på tlf. 70202266 i hverdage mellem kl. 15.00-19.00.

Kh Sexlinine - xx121
Gå tilbage til brevkasse