Få taget feber bag i

Af Pige på 9 år

Bor opholdsted vi.var i svømmehallen jeg bliv syg og skulle op og bliv hente af 2 voksne fra opholdssteder da jeg kommer ud i bilen vil de tag min feber bag i jeg siger så jeg kun vil hjemme men jeg skulle Må jeg ikke selv bestemme jeg ikke lyst til vis nogen ser det men de lytter ikke


Svar
Tak for dit spørgsmål, 

Desværre er vi ikke de rette at spørge om dette, da vi ikke kan vurdere, hvad reglerne er på dit opholdssted. Det skal selvfølgelig foregå under ordentlige forhold, hvor du også er inddraget i processen. Det at få taget sin feber bag i er for de fleste sjældent sjovt, men devsærre også en nødvendighed. Kan der være en årsag til, at det skulle foregå i bilen, siden de ikke lyttede til dit ønske? 

Hvis du oplever, at de ikke lyttede til dig og inddrog dig i processen kan det være en god idé at sige det videre til dine forældre, en sagsbehandler eller en anden voksen, som ikke er ansat på opholdsstedet. 

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på sexlinien.dk eller skringe på tlf. 70202266 i hverdage mellem kl. 15.00-19.00.

xx-121
Gå tilbage til brevkasse