Jeg føler mig tom

Af Pige på 14 år

Hej, jeg har haft brækket min hånd, og har haft en operation. Jeg går til sport på høj plan, og lige siden jeg brækkede den har jeg ikke været mig selv. Jeg kan ikke beskrive den følelse jeg har indeni, men jeg føler mig bare så elendig og ligegyldig. Det skal også lige siges at jeg er ret introvert, så det meste jeg lavede var at løbe ture, fitness, sport osv. Jeg kan ikke snak om det med nogen, for der er INGEN der forstår. Jeg laver ingenting nu, og mine forældre bliver irreteret/bekymret, fordi jeg virker trist. Mine venner kan også mærke en forandring, og jeg er rigtigt bange for at det kommer til at gå ud over dem, at jeg pludselig har ændret mig sådan. Jeg er rigtig bange for jeg mister de få venner jeg havde. Jeg føler mig virkelig tom, og det eneste jeg laver er at græde. Det føltes bare ikke, som at være trist, det føltes meget værre end det. Jeg ved ikke om man kan kalde det en depression ( sys bare det lyder så voldsomt, for jeg er godt klar over der er mange der har det værre end mig) Jeg kan bare ikke komme igang med noget, og ikke ligesom når man bare er doven, altså jeg kan bare ikke få mig selv til at lave det mindste, det er som om jeg har mistet mig selv. Håber virkelig nogen kan hjælpe mig.


Svar
Hej 
Tak for dit spørgsmål.

Det lyder som om at det er svært at være dig lige nu, men du skal have ros for at skrive ind, Det kan være rigtig svært at sætte ord på ens følelser og række hånden ud. For nogle kan det endda være det aller sværeste.

Du er helt sikkert ikke den eneste, der har prøvet at have den følelse i kroppen du sidder med nu. Det er helt okay at sidde med den slags følelser, især når man har været igennem et skift i livet, som det lyder til du har været efter du brækkede hånden.

Du fortæller at dine forældre og venner kan mærke en forandring på dig. Måske kan det være en idé at fortælle de følelser du har i kroppen? De behøver ikke at kunne forstå dig for at hjælpe dig og det kan være de har nogle gode råd? Nogle gange kan det også bare være rart at sige det højt, når man sidder med den slags følelser som du sidder med. 

Måske er du ikke klar til at fortælle det til dine forældre eller venner endnu. Det er også ok! Du kan overveje at skrive eller ringe til GirlTalk. Der kan du fortælle om dine følelser og det er helt sikkert noget de har hørt før. Her er et link til deres rådgivning: https://girltalk.dk/

Vi kan ikke diagnosticere dig her, men når man har det svært kan man godt komme til at gøre sine egne problemer mindre, når man har tanker som "der er andre der har det værre". Så længe man har det som dig, så kan man sagtens få hjælp. Du kan faktisk fortælle om din situation til din læge og så vil de helt sikkert også kunne hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Det kan være det er rart at fortælle dine forældre inden, så de kan hjælpe dig med at få en tid hos din læge. 

Du er også altid velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon mellem 15 og 19 alle hverdage. Vores nummer er 70 20 22 81. Det kan du også gøre hvis du har andre spørgsmål

Det er mega sejt at du skriver ind!
Mvh
Privatsnak, xx128

 
Gå tilbage til brevkasse