Hvordan skal jeg sige til min mor at jeg er til piger?

Af Pige på 17 år

Hvordan skal jeg sige til min mor at jeg er til piger? Min kæreste er alt for påtrængende og jeg ved ikke rigtig hvordan man slår op. Han er nemlig den eneste jeg nogensinde har haft. Hvad skal jeg gøre?


Svar
Hej og tak for dine spørgsmål! 
Det virker til at du har 2 store, meget forskellige spørgsmål, som du gerne vil have svar på: 
  1. Hvordan fortæller jeg min mor at jeg er til piger?
  2. Min kæreste er meget påtrængende. Jeg har kun haft én kæreste, så jeg ved ikke hvordan man skal slå op. Hvad skal jeg gøre?
Angående hvordan du skal fortælle din mor at du er til piger, så kan nogle godt lide at skrive hvad de vil sige ned på et stykke papir. På den måde kan du både få øvet hvordan du gerne vil fortælle hende det OG lavet et brev, som du også bare kan give hende hvis du synes det er nemmere. På den måde kan du selv vælge om du vil være lokalet når din mor får at vide at du er til kvinder. 

Angående at din kæreste er meget påtrængende, og at du gerne vil slå op, så handler det tit om at være ærlig på en omsorgsfuld måde. Tænk på hvordan du godt kunne tænke dig, at nogen slog op med dig. Du kan også vælge at fortælle din kæreste HVORFOR du gerne vil slå op. Men du behøver ikke hvis du har ikke har lyst. 

Vi håber du kan bruge vores svar til noget. Hvis du gerne vil have uddybet noget vi har skrevet, eller har andre spørgsmål, så skriv til os på chatten eller ring 7020 2281. 
Hilsen Privatsnak XX120
Gå tilbage til brevkasse