Kan man give sig selv finger som dreng?

Af Dreng på 13 år

kan man give sig selv figer som dreng og hvordan gør man og kan man at butte op


Svar
Hej med dig og tak for dit spørgsmål! 

Man kan sagtens stimulere sin numse eller endetarm med sin finger. Dog skal man være særligt opmærksom på to ting; Hygiejne og glidecreme. 

Det er sådan, at indersiden af endetarmen er både tynd og sårbar. Dertil har endetarmen næsten heller ingen smørelse som skedesekret eller spyt i sig. De to ting ting gør, at man nemt kan få en lille rift, hvis man har lange negle eller ikke bruger nogen form for glidecreme. Derfor er det altså en god idé at være lidt forsigtig indtil man er tryg, og så ellers bruge en masse glidecreme. 

Grunden til at man også skal være opmærksom på hygiejne er, at der er mange bakterier i endetarmen, som man ikke ønsker at overføre til andre steder. Derfor er det vigtigt at man vasker og tørre sine fingre godt når man har haft dem oppe i endetarmen. Derudover er det selvfølgelig også en fin idé at vaske sine fingre, så de er rene, inden man bruger dem til stimulering af endetarmen. 

Så længe du husker at være opmærksom på de her to ting, er det bedste du kan gøre, egentligt bare at prøve dig frem og se hvad der føles dejligt for dig. 

Vi håber at det var svar på dit spørgsmål. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at chatte med os eller ringe på 70 20 22 66 hverdage mellem 15.00 og 19.00. xx119 

 
Gå tilbage til brevkasse