Det gjorde vildt ondt første gang jeg havde sex

Af Pige på 15 år

Jeg har haft sex for første gang. Det gjorde vildt ondt. Og jeg begyndte at bløde en smule, og lidt den efterfølgende dag. Er bange for at der er noget i vejen og frygter. at det vil blive ved med at gøre så ondt.


Svar
Hej med dig

Det er ret almindeligt, at det kan gøre en smule ondt og bløde lidt, første gang man har penetrationssex. Mange skal lige vende sig til følelse af at blive rørt oppe i skeden. Man kan måske derfor komme til at spænde i underlivet. Det kan også skyldes, at der kommer en lille rift i kønskransen. Det er en samling af slimhindefolder, som sidder tæt på skedeåbningen og er ”scrunchie-formet”. Det er slet ikke farligt, og kønskransen vender sig hurtigt til at blive udvidet.

Det er vigtigt at understrege, at sex skal være rart. Det skal ikke bløde eller gøre ondt. Det kan hjælpe, hvis man har sex med en, som man føler sig tryg ved – så bliver det lettere at slappe af. I kan snakke om det inden. Det er vigtigt, at du føler, at du kan sige fra, hvis det gør ondt eller bliver ubehageligt. Det kan også hjælpe at gøre meget ud af forspillet, så du er våd og tændt. I kan eventuelt bruge noget glidecreme, da det godt kan være ubehageligt, hvis skeden er tør. Hvis du er meget nervøs, så kan det også hjælpe med en sexstilling, hvor du har ekstra meget kontrol. Hvis du er sammen med en dreng, så kan du eventuelt sidde oven på ham. Det vigtigste er, at du er tryg ved situationen.

Vi håber, du fik svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at ringe på 70202266 eller skrive til os på chat alle hverdage mellem kl. 15-19.
Hilsen Sexlinien, XX131
Gå tilbage til brevkasse