Kan kun få orgasme når jeg bliver taget bagfra

Af Pige på 15 år

Jeg er begyndt at dyrke aktiv sex med en dreng og det går sådan set okay. Problemet er at jeg kun kan få orgasme når jeg bliver taget bagfra, enten op ad et bord eller en væg eller også ligger jeg bare med røven i vejret. Drengen når et eller andet sted med pikken som gør sygt godt og får mig til at komme. Men omvendt synes jeg også det er vildt ydmygende at stå eller ligge med røven i vejret og bare vente på at blive kneppet. Jeg føler mig faktisk lidt lissom en ko og der er frit udsyn til det hele, også min private anus. Det er ikke særlig rart men omvendt er det også megavigtigt for mig at komme. Hvordan kan jeg lære at elske at blive taget bagfra?


Svar
Hej, tak for dit spørgsmål

Det er ikke rart, at du føler det er ydmygende, når I har sex (bagfra). Måske kan du dykke mere ned i den følelse? Føler du dig tryg ved den dreng du har sex med? Eller ligger der måske noget andet bag de negative følelser, måske den generelle måde du taler om dig selv? Bagfra er en almindelig måde at have sex på, og hvis du synes det er dejligt, er det jo faktisk bare skønt. Det er jo forskelligt hvad mennesker tænder på og kan lide. Måske du kan snakke med drengen om, at du er lidt usikker ved sex bagfra? Det kan være det hjælper at snakke om det.

Når det er sagt, kan I jo også prøve andre stillinger. Du skriver selv, at det er vigtigt for dig at få orgasme. Måske har du prøvet at få en orgasme under onani? Hvis du har, kan du jo prøve at bruge nogle af de samme "tricks" når I har sex. Hvis du ikke har prøvet det, kan du jo prøve at udforske din krop alene og/eller sammen med drengen du ser for at finde ud af, hvordan du får en orgasme i andre stillinger. Det er også værd at nævne, at fleste med skeder opnår orgasme ved at stimulere klitoris, som jo i hvert fald godt kan nåes fra andre stillinger end bagfra både af dig eller din partner.

Du kan læse mere om den kvindelige orgasme her, hvis du har lyst: https://www.sexlinien.dk/emneside-piger-kvinders-kroppe/pigers-kvinders-orgasmer 

Håber du kan bruge inputtet. Ellers er du velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon på hverdage mellem 15 og 19. 
Hilsen Sexlinien, Xx130
Gå tilbage til brevkasse