Hvornår får man følelser for en?

Af Pige på 21 år

Jeg synes en fyr er meget sød, men det er som om at følelserne ikke rigtigt er med. Når vi f.eks. ligger og hygger os, er det som om jeg ikke tænder på ham eller har lyst til ham. Tror i følserne kommer på et tidspunkt, eller er det ikke noget


Svar
Tak for spørgsmålet, 

Hvornår og om, der kommer følelser for et andet menneske, er et umuligt spørgsmål. Det handler om kemi mellem to mennesker, og der findes ikke nogle facit på, hvornår følelserne opstår og ikke opstår. Følelser og kærlighed er lidt diffust. Desuden er det kun dig, der ved det, når de gør. Og hvordan følelserne opleves kan være meget forskellige fra person til person. Men hvis du synes, han er interessant og sød, så kan det være et godt udgangspunkt for at finde ud af, om der kunne opstå følelser og en lyst til at blive ved med at ses med ham. Og hvis ikke den lyst er der - må og kan du stoppe det igen. Du skriver også, at du ikke rigtigt tænder på ham. Følelser og seksuel lyst behøver ikke at gå hånd i hånd - og måske det ene kan føre til det andet. Held og lykke med det. 

Hvis svaret har givet anledning til flere spørgsmål, er I velkomne til at chatte med os eller ringe på 70 20 22 66 hverdage mellem 15.00 og 19.00. 

Kh Sexlinien
xx-121  
Gå tilbage til brevkasse