Kan en pige mærke en 11 centimeter pik?

Af Dreng på 14 år

Ville en pige godt kunne mærke en 11 centimeter pik op i sin fisse


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål!

De fleste vil kunne mærke at få noget ind i deres fisse, uanset hvor stort eller småt det er. Og der er ikke nogen pikstørrelse, som er mere rigtig eller er bedre i forhold til at have sex med et andet menneske.

Størrelsen på en pik har sjældent betydning for, om man kan have god sex. Der findes mange forskellige måder at have sex på, og man kan ofte finde en eller flere former for sex, der er god for både én selv og den man har sex med.

Det er en myte, at mennesker med en stor pik er bedre til at dyrke sex. En stor eller bred pik øger risikoen for, at det kan gøre ondt på partneren ved oralsex, samleje i skeden eller endetarmen.
 
Vi håber du kan bruge vores svar til noget. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på chat eller telefon: 70 20 22 81 alle hverdage mellem 15:00 og 19:00. Hilsen Privatsnak. Xx143
 
Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
 
 
Gå tilbage til brevkasse