P piller fra en anden læge

Af Pige på 17 år

Kan man gå til en anden læge end sin egen, og få p piller?


Svar
 Hej. Tak for dit spørgsmål.

Som udgangspunkt kan du søge hjælp hos alle praktiserende læger, men mange læger har travlt med egne patienter, og derfor kan det godt være svært at få tid hos en anden læge end din egen.  
Der er mange som bliver generte eller synes det kan være pinligt at gå til egen læge med spørgsmål til prævention. Det er vigtigt at huske på, at lægen har tavshedspligt og er vant til at tale om sex og prævention.
Du kan også overveje at søge hjælp på en præventions – og sexsygdomsklinik. På nogle af dem kan man få udskrevet p-piller. Du kan læse mere om klinkker her: https://www.sexogsamfund.dk/viden/klinikker 

Vi håber det var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen eller kontakte os på chat eller telefon 70202266.
Med venlig hilsen Sexlinjen
XX138


Hvad synes du?

Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
 
Gå tilbage til brevkasse