Få min veninde til at komme

Af Pige på 14 år

Jeg skulle onanere en veninde her i weekenden. Det var første gang men jeg tænkte enlig det ville være piece of cake for har aldrig problemer når jeg gør det på mig selv. Vi var for generte til at snakke om det så jeg gjorde bare som jeg plejer og lavede de her cirkelbevægelser mod klitten. Men det ville ikke lykkes at få hende til at komme selv om vi blev ved i lang tid og da vi kunne høre hendes forældre udenfor turde vi ikke forsætte og hun trak bukserne op. Vi var begge to meget kede af det ikke ville lykkes. Hvad mon jeg har gjort forkert? Kan der godt være stor forskel fra pige til pige hvordan man skal ha det?


Svar
Hej med dig!
- Og mange tak for dit spørgsmål. 

Ja, der kan være stor forskel på, hvad der lige virker bedst og hvornår det virker bedst. Det kan jo være at din veninde var nervøs, og så kan det være sværere at bygge op til at komme. Lagde du mærke til om hun blev våd i skeden? Det er nemlig et godt tegn på, at man blivere mere tændt, hvis man bliver vådere, undervejs. 
Det lyder lækkert med cirkelbevægelser på klitten. Du kan også prøve at spørge hende, hvordan hun selv gør, eller om hun kan lide det du gør:
"Skal jeg gøre det sådan her..?"
"Kan du bedre lide det sådan hér?"
"Hvor føles det bedst?"
"Skal jeg gøre det hurtigere, langsommere, hårdere, blødere?" 
Oplevelsen kan ikke være 100% den samme for alle, hver gang. Og det var jo første gang I prøvede. Det lyder mega fedt - I kan jo bare prøve igen. 

Du kan se mere om pigers/kvinders onani op vores anden side sexlinien.dk
Du kan også se fede emnevideoer om sex og puberteten hér.
 
Vi håber at svaret kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon. 
Vi har åbent alle hverdage fra kl. 15-19.
Hilsen Privatsnak XX109

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse