Jeg har puttet noget i anus

Af Dreng på 16 år

Hej. Jeg er en dreng på 16 år, her den anden weekend puttede jeg en blyant op i min anus, fordi jeg er meget til anal sex. Men da jeg skulle sove med min kæreste (hvilket er en mand) ville han gerne have sex med mig, men jeg kan jo ikke have anal sex med ham fordi det er altid mig som for pikken op i røven. Vi fortrækker begge det på den måde at jeg for pikken i røven og han putter pikken i min røv. Hjælp mig hvad skal jeg gøre, blyanten kommer ikke ud når jeg presser og jeg er meget desperat efter min kærestes pik. Hilsen en forvirret dreng


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål

Det er farligt at have genstande siddende fast i sin endetarm (anus). Så selvom det er rigtig dejligt, at du er til analsex, og at du kan have det med din kæreste, er det vigtigt, at du opsøger vagtlægen hurtigst muligt. Du skal nemlig have professionel hjælp til at få den ud. 

Generelt anbefaler vi, at man benytter sexlegetøj til at have sex med sig selv analt, altså når man har lyst til at føre noget op i anus for at tilfredsstille sig selv. Hvis ikke man har sexlegetøj eller kan købe det, er det vigtigt, at man putter kondom på det, man bruger, og at der er en "stopklods" for enden, så det ikke forsvinder op i endetarmen.

Vi håber, du kunne bruge svaret. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os igen på chat eller ved at ringe. Vores telefonnummer er 70 20 22 66 og vi har åbent alle hverdage mellem 15 og 19. 

Med venlig hilsen
Privatsnak, xx139

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse