7 måneder siden den første menstruation

Af Pige på 13 år

Hej Jeg startede min menstruation den 8 oktober for første gang, og nu er der gået 7 måneder siden jeg har fået den… Er det normalt? Anonym


Svar
Hej, 

De første år man har menstruation, skal kroppen lige vænne sig til det. Det kan tage lidt tid, før kroppen så at sige husker, at menstruationen skal sættes i gang hver måned, fordi hormonerne svinger meget i puberteten.

Derfor oplever mange piger, at der måske går to måneder eller mere mellem deres menstruationer. Dette kaldes at have uregelmæssige menstruationer, og det er helt almindeligt – særligt for unge piger. Men selv mange år efter puberteten kan voksne kvinder opleve en enkelt menstruation , der er uregelmæssig.

Vi håber, at du fik svar på dit spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os på chat eller telefon 70 20 22 66. Vi har åbent alle hverdage mellem klokken 15 og 19.

Mange hilsner, 
Sexlinien, xx125

Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse