Hvor finder jeg en kæreste?

Af Pige på 19 år

Hej, jeg er en pige på 19 år. Jeg vil gerne have en kæreste. Han skal være en del ældre end mig. Han skal have styr på sig selv og sit liv. Han skal have noget mellem ørene. Han må gerne være mellem 28-40 år. (Så længe han ser godt ud, tænker på de 40 år ;)) nej men altså.. mit problem og spørgsmål er: jeg gider ikke de forskellige dating apps, da de altid handler om sex! Men hvordan finder jeg så single mænd i den alder? Og som søger et forhold og ikke bare sex!? Fordi i byen søger de fleste "bare" sex.. og der er heller ikke så mange mænd i den aldersgruppe (især i den ældre ende). Så har I/du nogle idéer, til hvor jeg kan finde disse mænd, som må være derude et sted, jeg ikke har været endnu!? :) PS. Som også er acceptabel overfor min alder (og igen ikke sex, men forhold). Tak på forhånd


Svar
Hej med dig.

Det virker som, at du allerede føler dig afklaret med, hvad du søger og at du har mange tanker om, hvordan en kommende kæreste skal være. 
Der er jo desværre ingen opskrift på, hvordan man får sig en kæreste og hvor man finder én henne. Og det er også rigtig svært at sige, hvornår man lige finder en kæreste. Heldigvis kan det foregå på mange forskellige måder, så vi næsten alle, før eller siden, får chancen. Mange finder en kæreste gennem fælles venner, til sociale arrangementer, eller gennem fælles interesser. Er det noget, du har tænkt på?
Du skriver, at du ikke har lyst til at bruge dating-apps, fordi de altid handler om sex. Der er også dating-apps, hvor det ikke "kun" handler om sex, men hvor man også bruger dem, fordi man søger et forhold, der ikke kun handler som sex. Der er mange personer, som har fundet en kæreste gennem sådanne dating-apps. Kunne du have lyst til at prøve dating-apps, hvor du prøver at lede efter et forhold - og ikke "kun" sex? Det kan være, at der også er andre, som søger det samme som dig på den måde?
Du spørger ind til nye steder, hvor du ellers kan finde nogle mænd, som du kan finde interessante. Går du meget ud de samme steder? - f.eks. de samme steder i byen? Hvad tænker du om at prøve at tage ud nye steder - et andet område i byen eksempelvis, eller steder, du ikke har før har prøvet at være? Hvis du kommer nye steder, kan du måske også møde nye mennesker, du ikke ville støde på de steder, du ellers ofte hænger ud. 

Vi håber, at du har fået svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at skrive herind igen på brevkasse eller chat. Du kan også ringe herind på tlf: 70 20 22 66.
Vi har åbent alle hverdage fra 15-19.

Hilsen Sexlinien
xx133

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.

 
Gå tilbage til brevkasse