Hvordan spørger jeg, om en vil have sex?

Af Dreng på 14 år

Hvordan spørger jeg om hun ville have sex?


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål

Det er helt almindeligt, at man er nysgerrig på sex når man er 14 år gammel. Måske har man også nogle fantasier om, hvordan det ville være at have sex med en anden. Selvom man har fantasier og lyster som 14-årig, er det dog ikke alle som føler sig klar til at have sex endnu. I din alder, er der en god sandsynlighed for, at der både er nogle i din omgangskreds som føler sig klar, og nogle som slet ikke er klar. 

Måske kan du starte med, at prøve nogle andre ting af sammen. Noget, som ikke er sex. Det kan være, at der er flere, som ville være klar til at prøve at kysse, nusse eller kæle med dig.

Og hvordan prøver man så, at kysse med en anden? Det er der mange måder at gøre. Det kan være en god idé at vise med dit kropssprog, at du er interesseret. Prøv f.eks. at kig personen i øjnene i lidt længere tid, end du normalt ville gøre. Smil. Måske kan du vælge at lægge din hånd på hendes knæ eller skulder, og nusse dem lidt, mens du smiler og kigger dem i øjnene. Hvis personen virker til godt at kunne lide det, kan du prøve at læne dig ind mod dem, og give et kys. 

Man kan også spørge personen. Hvis man er rigtig gode venner, kan man måske godt være helt ærlig, og spørge om de vil prøve at kysse med dig, for at se hvordan det føles? 

Vi håber, du kunne bruge svaret. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os igen på chat eller ved at ringe. Vores telefonnummer er 70 20 22 66 og vi har åbent alle hverdage mellem 15 og 19. 

Med venlig hilsen
Sexlinien, xx139

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse