Jeg føler mig overset

Af Pige på 12 år

Min storesøster og hendes kæreste De er 25 og 27 år. De passer en dreng Først hver 2 weekend så i ferie så vil drengen gerne se dem mere så flytte forældre samme kommune De aftalt hver fredag til mandag men nu de sagt til hende han kommer i pleje hvis de hun hør ders råd moren skulle se ham. Hver 2 weekend nu hun truet politiet og kan ikke få lov se ham Min søster og mand må beholde han i mens de tager kursus forde alle udtaler han udvikler sig hurtig den rigtig vej Men når mine forældre kommer som. Er hans mormor og morfar nu Så kan han slet ikke finde ro før han får en sut og en at sidde ved Jeg kom til da drengen på et tidspunkt var på sit værelse at sige når du 8 år hvorfor bruger du så sut han gik hen og slog mig og spytte på mig og grine jeg forstår det jo bare ikke og fik os skæld af alle. Selvom jeg enræigr ike vil noget ondt Følte. Mig.såret og misforstået Og følte lidt den dag mine forældre kun så ham ikke jeg


Svar
Hej med dig

Vi er ikke helt sikre på, at vi har forstået dit spørgsmål rigtigt, og du er meget velkommen til at skrive igen, hvis vi har misforstået noget. Vi har forstået det således, at din storesøster og hendes kæreste har taget et 8-årig barn i pleje. Lige nu bor drengen hos din søster midlertidigt, men det er muligt, at han skal bo hos dem permanent.

Vi kan godt forstå, at du føler dig overset og misforståetat, da du fik skældud, selvom du ikke havde nogen dårlige intentioner. Du nævner, at drengen måske skal bo hos din søster permanent. Det kan derfor være en god idé at tale om dine følelser med din søster eller en voksen, som du stoler på. På den måde kan du få hjælp af en voksen om, hvordan I undgår flere lignende konflikter. Så din søsters hjem vil være et trygt og rart sted både for dig og for ham. Du kan fortælle dem, at du rigtig gerne vil være sammen med drengen, men du bliver ked af det og føler dig overset.

Der er flere informationer, som vi ikke har adgang til. Nogle gange er det også nemmere at tale om det over telefonen eller chat. Du er meget velkommen til at chatte med os eller ringe til 70 20 22 81. Vi har åbent på alle hverdage fra 15-19.

Bedste hilsner
Privatsnak
xx134
Gå tilbage til brevkasse