Bliver drillet af andre børn

Af Pige på 9 år

Hej jeg 9 år jeg autisme og bruger ble der nogen børn der driller når jeg løber på. Legepladsen hvor jeg bor så der os nogen store børn de skubbe og siger jeg en baby og kaste sand på mig jeg slog mine hænder for løb hurtig for de løb efter mig jeg fald men de var stoppe med løbe da jeg var tæt mit hus men jeg vil gerne os lege der hen men de driller mig hvad skal jeg gør


Svar
Hej og mange tak for dit spørgsmål!

Hvor er det godt at du skriver herind, og ikke kun går rundt alene med din oplevelse. Det er på ingen måde i orden at du bliver drillet på den måde, og vi tænker bestemt at en voksen skal hjælpe med at få stoppet drillerierne. Alle mennesker kan have brug for at gå med ble på nogle tidspunkter i livet, og nogle igennem hele livet, og det er der absolut intet galt med! 

Vi forstår også godt, at du rigtig gerne vil have nogen at lege med - det er oftest lidt sjovere end at lege alene. Hvis du har nogle voksne du kan tale med, så synes vi du skal fortælle dem om drillerierne, og at det gør dig rigtig ked af det. Det er måske en god idé at én eller flere voksne tager en snak med de børn der driller, og måske forklarer de børn noget mere omkring din situation. Det kan være en lærer, en pædagog, dine forældre, et andet familie medlem og så videre.

Børn kan være rigtig tarvelige mod hinanden nogengange, og rigtig ofte er det fordi de er bange for at blive holdt udenfor. Så kan det være nemmere at drille end at blive drillet. Men det er slet ikke okay, og det er vigtigt at der bliver talt om det.

Hvis du har lyst er du meget velkommen til at ringe herind til os - så kan vi sammen tage en  lidt længere snak om det hele. Vores telefon har åbent på alle hverdage fra kl. 15-19 (3 om eftermiddagen til 7 om aftenen) og vores telefonnummer er: 70 20 22 81.

Bedste hilsner Privatsnak
xx132

 
Gå tilbage til brevkasse