Skal man være barberet første gang?

Af Pige på 15 år

Hej jeg er 15 år og er begyndt at spekulere på om det er underligt ikke at være barberet når man skal have sex første gang. Kan se at nogle af mine veninder og piger fra klassen er begyndt at gøre det, men er i tvivl om jeg har lyst og om jeg skal fortælle det til min mor


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål, 
 
Det er ikke spor underligt ikke at have barberet sin kønsbehåring. Der kan være mange gode grunde til at vælge at barbere sig, og der kan være lige så mange gode grunde til, at du vælger ikke at barbere dig.

Det er din krop, så du bestemmer - husk det. Du bestemmer også, om du vil fortælle det til din mor eller ej.

Dine venner, din kæreste eller forældre skal ikke bestemme, om du barberer dig. Det er helt op til dig. Men hvis du barberer din kønsbehåring og fortryder, ja så vokser håret jo ud igen.

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil barbere din kønsbehåring, så har vi lavet en lille guide her.

Vi håber, du fik svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at kontakte Privatsnak igen på chat eller telefon 70 20 22 81 alle hverdage mellem 15 og 19.

De bedste hilsner
Sexlinien
XX141 
 
Hvad synes du?

Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse