Jeg kan ikke se en hverdag uden hende

Af Dreng på 19 år

Mig og min kæreste står i stort dilemma fordi hvis vi tænker ud i fremtiden ser det ikke så godt ud sp vi i tvivl og vi skal forsætte og vi har været sammen i 3 år og hun betyder slt for mig. Fordi hun skal til en storby og studerer i 4 pr og jeg føler slet ikke det noget for mig at flytte derhen og vi er 2 forskellige steder med Hva vi gerne vil men jeg kan bare ikke se en hverdag uden hende ig kan slet ikke holde til se hende med en anden i fremtiden


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål,

Måske det kan være en hjælp for dig og din kæreste at tale sammen om, hvordan I kunne være kærester, når hun flytter til storbyen og du bliver boende. Det kan være, at det giver mening for jer at have et forhold, hvor I ses i weekender og ferier primært. Hvis du har brug for at have en hverdag sammen med din kæreste, for at det giver mening for dig at være i et parforhold, så må du overveje, om du kan flytte med hende til storbyen i en periode, for at mærke efter, om det alligevel kan være noget for dig. Der er mange forskellige måder at være kærester på, og I skal finde ud af, hvordan I kan være kærester, nu hvor jeres hverdag ændrer sig. Det kan også være at I kommer frem til, at det ikke giver mening for jer at være kærester længere, og det kan være en svær beslutning at tage, men måske du kan overveje, om det også ville være en fordel for dig ikke at have en kæreste?

Vi håber at svaret kan være en hjælp. Du er velkommen til at skrive ind igen. Du kan også kontakte os på chat eller 70 20 22 81 alle hverdage mellem kl. 15-19. XX105

Hvad synes du?

Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!

Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
 
Gå tilbage til brevkasse