Jeg kan lide en, men jeg kan ikke få mig selv til at sige det

Af Pige på 13 år

Jeg kan lide en men kan ik få mig selv til at sige det


Svar
Hej med dig og tak for spørgsmålet! 

Det er helt almindeligt, at være nervøs for at fortælle andre, man godt kan lide dem. Derudover kan det også være lidt skræmmende at have følelser for nogen, uden at have fortalt dem om det. Der er heldigvis rigtigt mange måder, hvorpå man kan fortælle nogen, at man godt kan lide dem. Nogen skriver det over sms, andre i et lille brev, men det nemmeste er måske bare at være ærlig, og fortælle det ligeud. Det kræver selvfølgelig lidt mod, men det er jo faktisk noget, som formentligt gør den anden person glad. Det man siger, er jo netop, at man synes de er et sødt og tiltrækkende menneske. Ville du ikke også altid blive glad, hvis nogen fortalte dig at du var sød? 

Derudover vil vi også minde dig om, at det kan være en god idé at dele sine følelser med nogen, man er tryg ved. Har du en ven, som du kan snakke om det hele med? Det kan være, din ven kan komme med gode råd eller give dig lidt støtte. Måske kan det hjælpe dig med at finde modet til at fortælle dine følelser til den her person. 

Vi håber at vores svar, har kunnet hjælpe dig en smule på vej. Hvis du vil snakke mere med os, er du velkommen til at chatte med os eller ringe på 70 20 22 66 hverdage kl. 15.00 - 19.00.

Venlig Hilsen sexlinien. xx119
Gå tilbage til brevkasse