Hvordan bruger man en vibrator?

Af Andet på 20 år

Jeg har købt mit en vibrator, for at udforske det. Men jeg ved simpelhen ikke, hvornår den skal bruges? Et det når jeg er liderlig og onanere? Har prøvet den, da jeg havde købt den, men føler ikke den gav noget. Så hvordan er det lige man bruger en vibrator?


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål!

Man kan bruge en vibrator på mange forskellige måder. Nogle bruger den i starten, for at varme kroppen lidt op. Andre vil hellere bruge den efter de er blevet varmet lidt op. Og det kan godt tage lidt tid at finde ud af, hvad der virker for dig.
 
En anden ting, der kan gøre en forskel, er selve vibratoren. Det kan være du ikke har fundet den rigtige til dig endnu.
Vi vil anbefale dig, at fortsætte med at eksperimentere – både omkring hvad de krop godt kan lide, og hvilken slags vibrator der virker for dig.
 
Vi håber du kan bruge vores svar. Hvis du har andre spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på chatten eller ringe på tlf: 7020 2281.
Hilsen Privatsnak XX120
 
Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse