Onanimetoder til drenge?

Af Dreng på 14 år

Er der noget andet jeg kan onanere med end mine hænder?


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål,

Der findes mange forskellige måder at onanere på.

Udover at bruge sine hænder, kan man også onanere med en genstand, som fx en pude, eller et sexlegetøj såsom en vibrator.
Man kan også prøve at onanere med en creme, såsom en babyolie, for at få det til at glide mere og måske gøre det mere følsomt.
Derudover kan man onanere ved at røre sig selv andre steder på kroppen, hvor det føles godt, fx brystvorterne, testiklerne, endetarmsåbningen, maven eller inderlårene.

Der findes ikke regler for, hvad der er normalt eller ikke normalt. Onani handler om at gøre det, der føles godt for dig.

Vi håber, du fik svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at kontakte Sexlinien igen på chat eller telefon 70 20 22 66 alle hverdage mellem 15 og 19. 

De bedste hilsner
Sexlinien
XX141

Hvad synes du?

Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.


 
Gå tilbage til brevkasse