Ved ikke, hvordan jeg skal flirte med hende

Af Dreng på 14 år

Jeg kan lide en pige og jeg ved ikke om hun kan lide mig på den samme måde Jeg ved ikke hvad den jeg skal flirte med hende eller om det er en god ide Og jeg tror at hun ved godt at jeg er forelsket i hende


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål,

For mange kan det være svært at kaste sig ud i at flirte med en person, de godt kan lide. Det kan være svært, fordi man er bange for at den anden person ikke kan lide en tilbage på samme måde. Men hvis ikke man kaster sig ud i det, så kommer man måske aldrig til at finde ud af, om den anden person kan lide en - og man kommer helt sikkert aldrig til at finde ud af, hvad det kan blive til, hvis man flirter med hinanden. Måske man kan blive kærester eller gode venner.

Der er mange måder at flirte på. Du kan gøre det mere eller mindre direkte og bevidst, og du kan bruge forskellige teknikker. Du kan flirte alene med det blik du sender til en anden person - og du kan også flirte ved at være ekstra opmærksom på at spørge ind til hende. Du kan også spørge hende, om I ikke skal være sammen en dag, hvor I så kan lære hinanden endnu bedre kende.

Til sidst kan det være en god idé at fortælle hende, at du er forelsket i hende, særligt hvis du gerne vil vide, om hun også er forelsket i dig. Man kan fortælle det på mange måder, både ved at sige det ansigt til ansigt og man kan også skrive det over en besked, hvis man er mere tryg ved det. Det er helt op til dig, hvad du har lyst til. For mange kan det være svært - og måske er det ikke lige nu, at du er klar til at sige det til hende. Det kan være, at du aldrig bliver helt klar til det, men bestemmer dig for at det bliver du nødt til for at få afklaring på, om hun er forelsket i dig. Det kan også være at du føler dig klar til at fortælle hende det en dag, og så er det bare med at gøre det.

Vi håber at svaret her kan være en hjælp for dig. Du kan også skrive ind igen, chatte med os eller ringe på 70 20 22 81 alle hverdage mellem kl. 15-19. XX105

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse