En god dildo

Af Pige på 19 år

Kan i anbefele en god dildo? Jeg er ret ny i det og ved ikke helt hvor jeg skal kigge efter. Er der ikke en guide eller sådan noget? Håber i kan hjælpe mig lidt.


Svar
Hej, 

Der er ikke som sådan en guide til at købe sexlegetøj, og vi kan desværre ikke anbefale en konkret dildo. Det kommer jo helt an på hvad man har lyst til at prøve, og det kan man kun selv afgøre. En god start kan være at gå ind i en god erotisk butik og se på udvalget, og eventuelt få noget vejledning af en ansat. Måske du kan finde en erotisk butik i nærheden af dig ved at søge efter det på nettet. Hvis man synes det er pinligt at spørge om hjælp når man er i butikken, kan man huske sig selv på, at de ansatte er vant til at hjælpe og svare på spørgsmål - både til nybegyndere og erfarne. Når man køber sexlegetøj er det desuden en god idé at læse brugsanvisningen, så man er sikker på at man bruger det korrekt. 

Vi håber du kunne bruge svaret. Ellers er du velkommen til at skrive igen eller kontakte en rådgiver på telefon eller chat på hverdage mellem kl. 15-19 hvis du har flere spørgsmål eller ting du har behov for at tale om. 

Hilsen Privatsnak, xx108. 

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse