Smask forelsket - hvad gør jeg?

Af Pige på 14 år

Hej privatsnak Jeg er en pige på 14 år der rigtig godt kan lide en dreng. Jeg ved ikke om han kan lide mig lige så meget som jeg kan men vi havde på et tidspunkt noget på klassens lejrtur. Vi lå hele natten og puttede år så tænkte jeg at vi var blevet kærester. Men nu er jeg i tvivl om han kan lide mig på samme måde som jeg kan. Jeg vil gerne have noget mere. Jeg gider ikke bare være venner. Jeg har ikke haft sex i lang tid, og jeg vil gerne starte noget op med ham. Da vi lå sammen prøvede jeg desperat at få ham til at kysse mig men han gjorde det aldrig rigtig. Jeg er samsk forelsket og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få ham med i sengen. Hvad gør jeg ?


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål,

Det kan være svært at få sagt til en anden, at man er smaskforelsket i dem. Man kan blive genert og måske bange for at få en afvisning. Men omvendt - hvis du ikke fortæller ham, hvordan du har det, så finder du måske aldrig ud af, om han kan gengælde dine følelser?

Du kan også forsøge at mærke lidt på hans signaler, om han måske også føler det samme for dig. Hvis han opsøger dig og gerne vil bruge tid med dig, kan det være et tegn på, at han også har følelser for dig. Det kan selvfølgelig også være, at han bare kan lide dig som en ven. Hvis du har mod på at snakke med ham om det, er det værd at overveje, hvordan det ville være fedest. Er det nemmest og tryggest, hvis I bare er alene sammen og kan snakke om det face to face? Har du mere lyst til at I skriver sammen om det? Hvad kunne være en tryg og god måde for dig at have den samtale på?

Et andet råd er at tale med en ven om, hvordan du føler. En, som måske kender jer begge, kan have gode råd og ideer til måden at få det sagt til ham. En ven kan også trøste og gøre dig glad igen, hvis nu han ikke kan gengælde dine følelser.

Det kan også være, at han ikke er klar på at kysse eller have sex endnu, da det er meget forskelligt hvornår man får lyst til det - og har mod på at kaste sig ud i det. I jeres aldersgruppe er det helt almindeligt, hvis det kan være grænseoverskridende at kysse eller have sex for første gang. Hvis det er tilfældet for ham, så kunne det sikkert være rart at høre, at du er smaskforelsket i ham, og sammen skabe et rum, hvor det er okay at være nervøs ved at kysse eller have sex for første gang. Det ville helt sikkert hjælpe at snakke med ham om, hvordan du har det, og få afklaring på, hvordan han har det - og hvilke tanker han gør sig.

Vi håber, at svaret her kan være en hjælp for dig. Hvis ikke, så må du skrive ind igen. Du kan også chatte med os eller ringe på 70 20 22 81 alle hverdage mellem kl. 15-19. XX105

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse