Min forhud er løs

Af Dreng på 17 år

min forhud er løs. Den hænger som et gardin hen over mit skaft og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det Hjælp


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål,

Hvis pikken er i slap tilstand og du ikke er omskåret, så er det helt normalt at forhuden hænger udover pikhovedet. Det kan du f.eks. se et billede af på Sexliniens emneside om forhud ved at klikke her. Hvad du beskriver lyder for os helt almindeligt. Når pikken er stiv vil forhuden ofte trække sig tilbage over pikhovedet, og man kan så trække forhuden frem og tilbage ved onani eller sex.

Har du ikke problemer med onani eller sex med andre (hvis du har haft det endnu), og oplever du ikke ubehag ved din forhud generelt, så er der ingen grund til at gøre noget. Men hvis du har en oplevelse af at noget er ubehageligt eller du er bekymret for om alt er som det skal være, så kan du altid kontakte din egen læge med henblik på at få det undersøgt.

Vi håber at det var svar på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at skrive ind igen. Du kan også chatte med os eller ringe på 70 20 22 81 alle hverdage mellem kl. 15-19. XX105

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse