Næsepiercing -hvordan spørger jeg min mor om lov?

Af Pige på 13 år

Hej brevkasse. Sagen er den at jeg gerne vil have en næsepircing, men min mor synes det er så dumt at få lavet. Så jeg tør ikke spørge om jeg må få en. Jeg ved min far heller ikke er meget for det, men jeg tror han ville sige "det er din krop det må du selv om". Problemet er min mor jeg ved ikke hvordan jeg skal spørge hende.


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål.

Vi kan godt forstå, hvis du synes det er svært, hvordan du kan spørge din mor om lov til at få en næsepiercing, hvis det er noget du rigtig gerne vil have! Måske du kan prøve at fortælle hende, hvor glad du vil blive for den og fortælle hende hvad det betyder at få den? Det kan også være, at du kan prøve at tale med din far først. Hvis han så er mere åben overfor det end din mor, kan din far prøve at tale med din mor om det?
Du kan også prøve at ringe/skrive til Børnetelefonen og høre, om de har andre gode råd til dig. Uanset hvad, så håber vi, at vores svar har givet lidt nye perspektiver til din situation.

Hilsen Sexlinien
xx133

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse