Hvordan har man sex?

Af Pige på 16 år

Hvordan har man sex og hvad sker der?


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål.

Der er mange forskellige former for sex. Før man har sex, kan det være en god idé at sikre sig, at den person man ønsker at have sex med har lyst til det samme. Det kan man gøre ved at spørge inden, hvad de har lyst til. Ellers kan man gøre det når man kysser og/eller kæler.

Der findes mange former for sex og det er sjældent, at man har alle former i samme omgang. Nogle gange har man håndsex, andre gange kan man måske have sex med munden, som kaldes oralsex.

Samleje i skeden er noget mange godt kan lide og det kan gøres i mange forskellige stillinger. Du kan læse mere om det på Sexliniens hjemmeside ved at klikke her.

Hvis man gerne vil have sex i anus, er det en lidt anden måde end i skeden. Det hedder analsex og du kan læse om det på Sexliniens hjemmeside ved at klikke her.

Man kan også have sex med sig selv. Og det er en rigtig god idé inden man har sex med andre personer. På den måde kan du lære dig selv og din krop at kende, og finde ud af hvordan du kan lide eller ikke at lide at blive rørt ved. Sex med sig selv kaldes onani og du kan læse mere om det på Sexliniens hjemmeside ved at klikke her.

Vi håber at du kan bruge svaret, men hvis du har andre eller flere spørgsmål kan du kontakte vores rådgivning på telefon eller chat. Der er åbent mellem 15-19 i alle hverdage. Telefonnummeret er 70 20 22 81. XX105

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse