Vil gerne spille kiks

Af Dreng på 13 år

Jeg vil gerne spille kiks med mine venner fra min klasse, men jeg ved ikke hvordan jeg skal spørge dem, uden at de lyder mærkeligt.


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål!

Vi ved ikke helt, hvad du selv forstår ved at ”spille kiks”. Men vi forstå dit spørgsmål som om, at du gerne vil prøve at onanere sammen med dine venner på en særlig måde.
Man kan sagtens onanere sammen med sine venner, hvis det er noget alle har lyst til. Måske har i allerede prøvet at onanere sammen, og nu vil du gerne gøre det på en ny måde?

Der findes nok ikke én rigtig måde at spørge om sådan noget på, men måske du kan prøve at tænke over, hvordan du selv ville have det, hvis det var en af dem der spurgte? Hvordan ville du gerne selv spørges?
Du kan også prøve at starte med at spørge én af dine venner fra klassen, som du snakker særligt godt med. Måske det er nemmere at fortælle om dine tanker, hvis det bare er til én fra gruppen til at begynde med?

Uanset hvad du vælger at gøre, er det vigtigt, at alle er med på det, der foregår, og at ingen bliver presset til noget, de ikke vil. Hvis du ikke har onaneret sammen med dine venner før, må du prøve at finde ud af, om i er venner på en måde, hvor man kan dét. Det er ikke alle der synes at det er sjovt, og det kan jo godt være, at det ikke er noget de har lyst til.

Du kan også læse mere om onani (med andre) her.

Vi håber det var svar på dit spørgsmål! Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på chat eller telefon: 70 20 22 81 alle hverdage mellem 15:00 og 19:00. Hilsen Privatsnak. xx143
 
Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse